Zaslal: št december 24, 2009 10:48 am Predmet: PEKNE VIANOCE A VSETKO DOBRE DO SEZONY 2010 pre BTVT
Uz som to aj napisal v nazve temy ale chcem popriat pekne vianoce a hlavne ! uspesnu sezonu 2010 pre cele BTVT vela akcii,uspechov a vela kvalitnych clenov ... praje Geky drzte sa ... _________________
Taktiez prajem prijemne a pokojne prezitie tychto sviatocnych dni. Vela stastnych kilometrov v buducom roku, hlavne bez nehody, ci uz na ceste ci v lese. _________________ ... luborek je to, na co svet cakal ...
Aj ja sa pridavam zelam vsetko naj a krasne Vanoce snad sa pocasie umudri a budeme si moct uzit aj zimne sporty a v roku 2010 vela zdaru a zdravia ostatne uz pride samo vam zelam ja jany
Stastne a vesele vsetkym. Prajem vela skvelych vyjazdov v novom roku, aby na kazdom z nich bol dovod na musky medzi zubami. Nasim sportovcom prajem cim viac zdolanych stupienkov a vela poharikov vo vitrine.
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
Bike Team Vranov je občianske združenie vytvárané za účelom vybudovania kvalitnej lokálnej bikerskej komunity :D. Budeme len radi ak vašimi nápadmi alebo požiadavkou o členstvo pomôžete k rozvoju tohto občianskeho združenia a našich webstránok. :)) thx from gengar